Flätad näverväska av Emma Dahlqvist

12-13/10 Gör en näverväska, med Emma Dahlqvist

Fläta din egen näverväska med Emma Dahlqvist.
Näver är ett material med fantastiska egenskaper. I den här kursen får du lära dig mer om näver som material och på vilka sätt det går att använda inom slöjd, hantverk och design. Kursen fokuserar på näverflätning och innehåller en genomgång av teknikens grunder och förutsättningar. Därefter utformar vi och tillverkar vår egen väska med bärrem i näver. 

När man flätar med näver krävs inga särskilda förkunskaper . Om man är nybörjare kan det vara lämpligast att göra en mindre väska eller korg.

Vi håller till på Orrvikens Föreningshus, 1.5 mil utanför Östersund.
12 oktober, Kl.10.00-16.00. 13 oktober, Kl. 9.00-15.00.

Deltagaravgiften är 2050 kronor.
Är du medlem i Jämtland Härjedalens Hemslöjdsförbund, JHHF, eller i någon av länets SHR anslutna föreningar? Då får du 250 kronor i rabatt och deltagaravgiften blir 1800 kronor.
Här kan du läsa mer om JHHF. Här kan du bli medlem (kostar 210 kronor).

Anmäl dig genom att klicka på länken här.
Anmälan är bindande. Du får en faktura efter kursen. Har du intresseanmält dig tidigare i vår har du förtur. Vägbeskrivning och mer information kommer efter anmälan.

Skicka en fråga till hemslöjdskonsulent susann.myrenhammar@regionjh.se om du undrar något.

Detta är ett arrangemang från Hemslöjdskonsulenterna i Region Jämtland Härjedalen. De lokaler vi håller arrangemang i är tillgänglighetsanpassade för rullstolsburna. Har du behov av andra hjälpmedel (tex hörslinga och synhjälpmedel) bör du kontakta Hemslöjdskonsulenterna i förväg.