verktyg o material för att tillverka eggskydd

18/11 Eggskydd med täljnätverket, del 3

Vi jobbar med att skapa vackra och praktiska skydd till våra vassa verktyg.

Varje verktyg behöver ett värdigt skydd!
På söndag jobbar vi med skinn och läder för att tillverka praktiska skydd.
 
18 november. Klockan 10.30-15.30.
Vi håller till uppe hos Hemslöjdskonsulenterna.
Krondikesvägen 93 D, på OSD, Östersund (ingång mot travet)

Ta med de verktyg du har som ska få skydd. Skinn och styvt läder, nitar, öljetter, tryckknappar om du har. Kanske till och med skinnålar, stark tråd och syl om du har. Lite läder och några verktyg finns att få och låna.

Ta med lunch (vattenkokare och micro finns).

Anmäl dig gärna till susann.myrenhammar@regionjh.se  senast onsdagen före. Om ändring skulle ske visas det här och via E-post till anmälda.

Detta är sista träffen för den här terminen. Håll utkik på www.hemslojdenjh.se för  mer information om våren.

/Susann Myrenhammar, Hemslöjdskonsulent

_______________

Välkommen till Hemslöjdskonsulenternas Täljnätverk. Här delar vi med oss av tips och trix till varandra och tar med eget arbete att ha för händerna. Täljnätverket samlar de som ”håller på” och som gärna vill tälja mera.  Du behöver ämnen och verktyg till det du vill tälja. Ofta finns även verktyg att låna. Huggkubbe, täljhäst och plåster finns på plats. Deltagandet är utan kostnad.

Detta är ett arrangemang från Hemslöjdskonsulenterna i Region Jämtland Härjedalen. De lokaler vi håller arrangemang i är tillgänglighets-anpassade för rullstolsburna. Har du behov av andra hjälpmedel (tex hörslinga och synhjälpmedel) bör du kontakta Hemslöjdskonsulenterna i förväg.