Elegant skedknivsskydd tillverkat av Anja Sundberg.

23/9 Eggskydd med Täljnätverket

Vi jobbar med att skapa vackra och praktiska skydd till våra vassa verktyg.

Varje verktyg behöver ett värdigt skydd!
Vi täljer och snider fram snygga eggskydd till skölpar, yxor, knivar och skedknivar.
 
23 september. Klockan 10.30-15.30.
Vi håller till i Janne Hanssons fina verkstad uppe på Solliden. 
Sollidenvägen 64, Östersund. Obs, se till att betala parkering.

Ta med de verktyg du har som ska få skydd, (torrt) virke att göra skyddet av och de verktyg som behövs. Lite virke och några verktyg finns att få och låna.

Ta med lunch (vattenkokare och micro finns).

Anmäl dig till susann.myrenhammar@regionjh.se  senast onsdagen före. Om ändring skulle ske visas det här och via E-post till anmälda.

Nästa Täljnätverksträff blir den 18 november. Den 20-21 oktober  blir det kurs i träskärning/bildhuggeri i Härjedalen. Håll utkik på www.hemslojdenjh.se för  mer information.

/Susann Myrenhammar, Hemslöjdskonsulent

_______________

Välkommen till Hemslöjdskonsulenternas Täljnätverk. Här delar vi med oss av tips och trix till varandra och tar med eget arbete att ha för händerna. Täljnätverket samlar de som ”håller på” och som gärna vill tälja mera.  Du behöver ämnen och verktyg till det du vill tälja. Ofta finns även verktyg att låna. Huggkubbe, täljhäst och plåster finns på plats. Deltagandet är utan kostnad.

Detta är ett arrangemang från Hemslöjdskonsulenterna i Region Jämtland Härjedalen. De lokaler vi håller arrangemang i är tillgänglighets-anpassade för rullstolsburna. Har du behov av andra hjälpmedel (tex hörslinga och synhjälpmedel) bör du kontakta Hemslöjdskonsulenterna i förväg.