Region Jämtland Härjedalen

15/6 Bli min täljkompis

Vill du ha en kompis att tälja med, på ett smittspridningsfritt sätt? Då ska du vara med på de digitala träffarna med Täljkompis. Alla är välkomna, både nybörjare och erfarna.

Tisdag 15 juni, kl. 18.30-20.30 Vi möts digitalt via Teams.

Den här sista Täljkompisträffen jobbar vi med ytbehandling och dekoration. Det är dags att dekorera, färgsätta och olja in våra alster vi tidigare färdigställt. Ladda upp med frågor så pratar vi medan vi jobbar.

Tälj vad du vill och berätta gärna för andra om vad du håller på med. Du behöver ta med eget material att tälja på, en vass kniv och en nätt såg. Plocka fram de färger och det du tänker ytbehandla ditt alster med.


Mötet hålls via Teams. Det blir roligare om du ansluter via en skärm som har webbkamerafunktion. Klicka här så kommer du in till mötet.

Frågor skickas till susann.myrenhammar (@) regionjh.se Det är också hit du kan maila ifall du inte får det att fungera när du vill delta i mötet. Mötet är öppet 15 minuter före starttid om du är osäker på hur du ska göra för att gå med. Här kan du läsa mer om hur du går med i ett Teamsmöte. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kika gärna in på vår sida: Täljnätverket hos Hemslöjdskonsulenterna, Region JH Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. på Facebook eller gå med i vår grupp: Täljnätverket ,Region JH Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Täljkompis är ett arrangemang av Hemslöjdskonsulenterna i Region Jämtland Härjedalen och ingår i Täljnätverkets aktiviteter. Täljnätverket är en samling av nyfikna som vill lära sig mer om täljning, trä och skogen. Vi delar med oss av erfarenheter och kunskaper till varandra. Alla som deltar har med sig eget material och verktyg och något slöjdalster som ska bli roligt att få jobba vidare på. Vill du ha utskick när det är något på gång ska du registrera dig för våra Nyhetsbrev. Klicka här för att registrera dig för Nyhetsbrev. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.