Region Jämtland Härjedalen

25 sept Täljnätverket täljer skedar

Kom och tälj med oss!

Olof Östling täljer skedar med oss.
Kom och kolla in de senaste verktygen och böckerna som kommit ut sen vi sågs sen sist. Olof tar med ämnen till skedar. Vill du ha något annat får du ta med själv. Det finns knivar, sågar, yxor och skedknivar att låna.

Deltagandet är kostnadsfritt.
Du behöver inte anmäla dig men kolla gärna in Täljnätverket hos Hemslöjdskonsulenterna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. på Facebook.
Kl 10.30 - 15.30. Ta med egen lunch. Micro finns.
Frågor skickas till susann.myrenhammar (@) regionjh.se

Vi håller till uppe hos Hemslöjdskonsulenterna, Folkets Hus, Krondikesvägen 93, våning 4. (ingång mot travet) Ring Susann om du är vilse 070 - 664 67 37.

Nästa täljträff blir söndag 20 november.
Innan dess tipsar vi om Karvsnittskurs med Slöjdarmolly, 14-15 oktober (obs fredag och lördag)

Täljnätverket är en samling av nyfikna som vill lära sig mer om täljning, trä och skogen. Vi delar med oss av erfarenheter och kunskaper till varandra. Alla som deltar har med sig eget material och verktyg och något slöjdalster som det ska bli roligt att få jobba vidare på. (om inget annat ges)

Vill du ha utskick när det är något på gång ska du registrera dig för våra Nyhetsbrev. Klicka här för att registrera dig för Nyhetsbrev. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

De lokaler vi håller arrangemang i är tillgänglighetsanpassade för rullstolsburna. Har du behov av andra hjälpmedel (tex hörslinga och synhjälpmedel) bör du kontakta Hemslöjdskonsulenterna i förväg.

Täljnätverket är en sammanhållen grupp som leds av Hemslöjdskonsulenterna i Region Jämtland Härjedalen.